Produkter

Xinxing-isolasjon forblir i drift under COVID-19

Salgsbeløpet for Xinxing Insulation økte med nesten 50 % i 2020

2020 er et ekstraordinært år.Utbruddet av COVID-19 i begynnelsen av året førte til at hele verdensøkonomien stoppet opp og falt;Friksjon mellom Kina og USA fortsetter å påvirke import- og eksporthandelen;Den vanvittige økningen av epoksyharpiks og glassfiberduk resulterte i en kraftig kostnadsøkning, prisen kan ikke aksepteres av markedet, og ordrene falt kraftig;Et stort antall kobberkledde plateprodusenter går over til industrien for laminert isolasjon, noe som forsterker den onde konkurransen i markedet.

Men i dette vanskelige året var selskapet vårt over målet vårt, salgsbeløpet økte med nesten 50 % i 2020. Hvordan gjør vi det?

For det første reagerer selskapet vårt fullt ut på den nasjonale epidemiforebyggingspolitikken, setter opp et epidemiforebyggingsteam, vi gjør en god jobb med epidemiforebygging og kontroll, for å sikre produksjonssikkerhet og ryddig, vi har tatt tiltakene som nedenfor:

1. Vårt firma tilbyr gratis masker for alle arbeidere hver dag, og alle arbeidere trenger å bruke maske til fabrikken hver dag.
2. Før arbeiderne går inn i fabrikken, må de måle temperaturen og skanne tilgangsledningen.
3. Epidemiteamet steriliserer hele fabrikken to ganger om dagen.
4. Epidemiteamet overvåker på nettet og tar temperatursjekken for alle arbeiderne flere ganger hver dag.

For det andre er våre nye kunder hovedsakelig fra kundehenvisninger, fordi vi alltid insisterer på at kvalitet er den første, og alltid positivt for å samarbeide kunder for å løse problemer, alle våre gamle kunder anerkjenner vår kvalitet og service, og er også glade for å introdusere deres venner i denne bransjen til oss. Vår utvikling er uatskillelig fra tilliten og støtten fra alle gamle kunder.

For det tredje optimaliserer vår FoU-avdeling hele tiden vår produktstruktur. Bortsett fra de vanlige 3240, G10, FR4, utviklet vi også Klasse F 155 grader og Klasse H 180 grader varmebestandige epoksyglassfiberlaminatark, slik som våre 3242,3248 ,347F benzoksazin ,FR5 og 3250.

sdv


Innleggstid: 01-02-2021